22 Ekim 2008 Çarşamba

Robert Winston - Bilim Herşeyin Cevabı mı?


Bir süredir çeşitli bahanelerle GökGünce'yi ihmal ediyorum farkındayım.. Eski performansıma geri dönmek için gün sayıyorum desem yanlış olmaz.. Bu durgun günlerde arada bir kaç duyuru ile okurlarla iletişimi koparmamaya çalışıyorum..

Bu hafta içinde haberini aldığım ve İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü'nde düzenlenecek olan çok önemli bir seminer duyurusu yapmak istiyorum. Kendi alanında ve popüler bilim konusunda ismi çok duyulmuş İmperial College'da görev yapan Lord Robert Winston İstanbul'da bilimseverlerle buluşuyor. Genetik konusunda yaptığı önemli çalışmalar ve hazırladığı çeşitli televizyon programları ile adından çokça bahsettiren Robert Winston çağımızın en büyük sorularından biri olan "Bilim Herşeyin cevabı mı?" sorusu üzerine konuşacak. Konferansa katılım ücretsiz olup, simultane tercüme yapılacaktır..

Robert Winston ve çalışmaları hakkında detaylı bilgiye web sitesi üzerinden erişebilirsiniz.

Tarih : 24 Ekim 2008 Cuma
Yer : İTÜ Maslak Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi
Saat : 18:30


British Council'ın sponsorluğunda gerçekleştirilen toplantının yanında geçtiğimiz senelerde ülkemizde iki gösteri yapan ve bilimsel gerçekleri eğlenceli gösterilere dönüştürerek kitlelerle paylaştığı için bir çok ödüle layık görülmüş olan Science Made Simple Tiyatrosu, Visualise - Bilim Güzeldir gösterisini, 25 Ekim 2008, Cumartesi günü saat 15.00 ve 18.00'de Garaj İstanbul'da izleyicilerle buluşturuyor. Bu etkinlik de tüm bilimseverlere açık olup ücretsizdir.

Tarih : 25 Ekim 2008 Cumartesi
Yer : Yer Garaj İstanbul, Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. Kaymakam Reşat Bey Sk. No:11a 34433 Galatasaray-Beyoğlu
Saat: 15:00 ve 18:00'de iki gösteri olacaktır

0 yorum:

Paylaş!

 

Copyright © 2010 Gök Günce | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki